AlumiinikehystetYT

LASIRATKAISUT

Ota yhteyttä

Avattavat sivuikkunat

Hätätiet
Hissilasit
Alumiiniprofiielien taivutus

Alumiinikehystetyt lasit ajoneuvoteollisuuteen 

Suunnittelemme ja valmistamme ajoneuvoteollisuudelle erilaisia alumiinikehystettyjä laseja. Tuotteitamme käytetään linja-autoissa, raitiovaunuissa, junissa, työkoneissa ja muissa ajoneuvoissa ympäri Eurooppaa. Valmistamamme tuotteet ovat laadukkaita, turvallisia käyttää ja sopivat käytettäviksi vaativissakin olosuhteissa. Tarvittaessa käytämme ikkunoissa lämpöä eristävää lasia tai lämmitettävää lasia. Valmistamme lasielementit asiakkaan haluamaan muotoon, tarvittaessa myös kaarevina. Kaarevat lasielementit voidaan tehdä tasasäteellä tai vaihtuvalla säteellä.

 

Framecompilla on vuosien kokemus erilaisten ikkunoiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Hyödynnämme tätä kokemusta asiakkaidemme hyväksi. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti laajalla ja laadukkaalla tuotevalikoimalla sekä nopeilla toimitusajoilla. Valmistamamme ikkunat ovat valmiita asennettavaksi asiakkaamme ajoneuvoon. Ota yhteyttä, kun tarvitset ajoneuvoon laadukkaat ikkunat.

Ikkunat asiakkaan tarpeen mukaan

Valmistamme kiinteät lasit, avattavat lasit, kattoikkunat ja hätäpoistumistiet asiakkaan tarpeiden mukaan. Valikoimissamme on useita erilaisia alumiiniprofiileja ja erimuotoisia laseja, joita yhdistämällä valmistamme asiakkaan tarvitsemat lasit. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa varmistaaksemme tuotteiden sopivuuden asiakkaan tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme mielellämme ikkunatuotteiden suunnittelussa, sopivan lasilaadun valitsemisessa, kehyksen suunnittelussa ja sopivan avaustavan valinnassa. Tuotantoprosessimme on hyvin joustava mahdollistaen niin suuret kuin pienetkin sarjat. 

 

Olemme erikoistuneet erilaisten ajoneuvojen avattavien ikkunoiden valmistamiseen. Avattavat ikkunat voivat olla joko liukumekanismilla tai saranoilla varustettuja ikkunoita. Avattava ikkuna voidaan yhdistää samaan ikkunaelementtiin kiinteän ikkunan kanssa. Ikkunoiden suunnittelussa ja valmistuksessa otamme huomioon olosuhteet, jotka voivat olla hyvin pölyiset, meluisat tai aiheuttaa tärinää. Valmistamamme avattavat ikkunat ovat vesitiiviitä, kestäviä ja toimintavamoja. Huolellisella suunnittelulla ja tarkkaan valikoiduilla materiaaleilla voidaan taata hyvät ja turvalliset työskentelyolosuhteet vaativissakin kohteissa. Esimerkiksi työkoneissa ikkunat sijaitsevat pääasiassa kuljettajan hytissä, jolloin on oleellista taata kuljettajalle hyvä näkyvyys työkohteeseen. Lisäksi ikkunoiden pitää kestää mahdolliset kiveniskut ja muut ulkopuolelta tulevat rasitukset hajoamatta. Kylmissä olosuhteissa on huomioitava myös sisätilojen lämmitys. 

Työkoneiden liukulasit

Liukulasissa osa lasista avautuu liukuen sivulle tai pystysyyntaan asiakkaan tarpeen mukaan. Liukulasi on kestävä ja helppokäyttöinen ratkaisu moneen paikkaan. Liukulasi on helppo yhdistää kiinteään lasiin. Liukulaseja on saatavilla eri kokoisina ja eri muotoisina.

Tuuletusikkunat

Saranoilla aukeavat tuuletusikkunat ovat helppokäyttöisiä. Ajoneuvoissa sarana sijaitsee usein ikkunan pitkällä sivulla. Lasi voidaan kehystää erilaisilla alumiiniprofiileilla. Profiilin pintakäsittely vaikuttaa lasin ulkonäköön. 

Linja-autojen lasit

Suunnittelemme ja valmistamme useasta lasista koostuvia lasielementtejä. Lasielementtiin voidaan yhdistää kiinteitä ja avattavia laseja. Lasielementti sopii esimerkiksi linja-auton sivuikkunaksi.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva lasiratkaisu.

Created by