laadukkaat Alumiinikehystetyt lasit 

Ota yhteyttä

Avattavat sivuikkunat

Hätätiet
Hissilasit
Alumiiniprofiielien taivutus

Varmistettua laatua

Framecompin tuotteet täyttävät ajoneuvojen ja työkoneiden ikkunoille asetetut turvallisuus- ja laatuvaatimukset. Framecompilla on ISO 9001 standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä ja ISO 14001 standardin mukainen ympäristöjärjestelmä. Toimintamme sertifioinnista vastaa Det Norske Veritas. Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintamme ja tuotteidemme laatua, jotta voimme paremmin vastata asiakkaidemme vaatimuksiin. Tuotteidemme laadusta kertovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Olemme tehneet useiden asiakkaidemme kanssa yhteistyötä jo yli 20 vuoden ajan.

 

Framecompin ydinosaamista ovat alumiiniprofiilien suunnittelu, alumiiniprofiilin ja lasin liittäminen kestäväksi ja tiiviiksi lasi-ikkunaksi sekä avattavien ikkunoiden valmistaminen ajoneuvoihin. Tuotteidemme laadun takaa ammattitaitoinen henkilökunta, joka valmistaa lasista ja alumiinista vaativatkin tuotteet. Tuotantoprosessimme on joustava mahdollistaen niin suuret kuin pienetkin sarjat. Ikkunat toimitamme asiakkaalle asennusvalmiina sovitussa aikataulussa.

Laadukkaat materiaalit

Tuotteissamme käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja. Hankimme käyttämämme lasielementit, alumiiniprofiilit, tiivisteet ja liimat alansa huippuvalmistajilta. Autamme asiakkaitamme heidän käyttötarpeisiinsa sopivien materiaalien valinnassa.

Laaja valikoima alumiiniprofiileja

Käytössämme on laaja valikoima alumiiniprofiileja, joista tuotteemme valmistetaan. Tuoteluettelossamme on yli 100 erilaista alumiiniprofiilia. Lisäksi tarvittaessa suunnittelemme kokonaan uusia profiileja asiakkaan tarpeen mukaan. Alumiiniprofiilit on valmistettu EN-AW 6063 alumiiniseoksesta, jolla on hyvät lujuusominaisuudet ja joka sopii hyvin anodisointiin. Tarjoamme tuotteillemme eri pintakäsittelyvaihtoehtoja. Asiakas voi valita harmaan tai mustan anodisoinnin tai pulverimaalauksen.

Lasi käyttötarkoituksen mukaan

Tuotteissamme käytämme käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvaa lasilaatua. Käytämme tuotteissa karkaistua lasia, eristyslasia, laminoitua lasia sekä lämmitettävää lasia.

 

Karkaistu lasi on 3–5 kertaa tavallista lasia lujempaa. Rikkoutuessaan karkaistu lasi murenee pieniksi palasiksi, joissa ei ole terävää reunaa. Karkaistu lasi kestää iskuja ja lämmön vaihteluita tavallista lasia paremmin.

Laminoitu lasi kestää kovatkin iskut. Lasikerrosten välissä oleva muovikalvo estää lasia hajoamasta sirpaleiksi, vaan lasi pysyy yhtenä kappaleena iskun sattuessa.

Eristyslasissa eli lämpölasissa on 2-3 lasia liitetty tiiviisti yhteen lasielementiksi. Lasien väliin jäävä ilmakerros toimii eristeenä.

Lämmitettävässä lasissa lasikerrosten väliin on asennettu ohuita vastuslankoja tai läpinäkyvä metallikalvo, johon johdettu sähkö lämmittää lasia ja estää lasin huurtumisen.

Alumiiniprofiilin ja lasin liittämisessä käytämme tiivistykseen pääasiassa EPDM-kumia tai silikonia. Valikoimistamme löytyy myös EN 45545-2 standardin palonkestävyysvaatimukset täyttäviä tiivisteitä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva laadukas lasiratkaisu.

Created by