Tuotteemme ovat käytössä vaativissa olosuhteissa erilaisissa ajoneuvoissa, joten niiden täytyy täyttää tiukat laatuvaatimukset. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta sekä tuotteissa käytettävät laadukkaat materiaalit takaavat laadukkaat ja kestävät tuotteet. Tuotteidemme ja toimintamme laadun varmistamiseksi meillä on ISO 9001 standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä ja ISO 14001 ympäristöjärjestelmä. Parannamme jatkuvasti toimintamme ja tuotteidemme laatua, jotta voimme paremmin vastata asiakkaidemme vaatimuksiin.

Laadukkaat materiaalit

Tuotteissamme käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja. Hankimme käyttämämme lasielementit, alumiiniprofiilit, tiivisteet ja liimat alansa huippuvalmistajilta. Autamme asiakkaitamme heidän käyttötarpeisiinsa sopivien materiaalien valinnassa.

Alumiiniprofiilit on valmistettu EN-AW 6063 alumiiniseoksesta, jolla on hyvät lujuusominaisuudet ja joka sopii hyvin anodisointiin. Tarjoamme tuotteillemme eri pintakäsittelyvaihtoehtoja.

Karkaistu lasi on 3–5 kertaa tavallista lasia lujempaa. Rikkoutuessaan karkaistu lasi murenee pieniksi palasiksi, joissa ei ole terävää reunaa. Karkaistu lasi kestää iskuja ja lämmön vaihteluita
tavallista lasia paremmin.

Laminoitu lasi kestää kovatkin iskut. Lasikerrosten välissä oleva muovikalvo estää lasia hajoamasta sirpaleiksi, vaan lasi pysyy yhtenä kappaleena iskun sattuessa.

Eristyslasissa eli lämpölasissa on 2-3 lasia liitetty tiiviisti yhteen lasielementiksi. Lasien väliin jäävä ilmakerros toimii eristeenä.

Lämmitettävässä lasissa lasikerrosten väliin on asennettu ohuita vastuslankoja tai läpinäkyvä metallikalvo, johon johdettu sähkö lämmittää lasia ja estää lasin huurtumisen.

Alumiiniprofiilin ja lasin liittämisessä käytämme tiivistykseen pääasiassa EPDM-kumia tai silikonia. Valikoimistamme löytyy myös EN 45545-2 standardin palonkestävyysvaatimukset täyttäviä tiivisteitä.

Vesitiiveystestaus

Tarkan laadunvarmistusprosessimme lisäksi testaamme valmiiden tuotteiden vesitiiveyden. Vesitiiveys testataan siihen kehitetyllä laitteella, jossa vesisuihku suunnataan ikkunaan ja varmistetaan, että tuote ei vuoda mistään kohtaa.

Ennen pakkaamista, sulkumekanismilla varustetut ikkunat testataan systemaattisesti vesitiiveyden testauslaitteella. Laitteeseen suunnitellut pikakiinnikkeet takaavat tiiviin tilapäisen liitoksen. Vesitiiveystestaus tehdään dokumentoidun ohjeistuksen mukaan ja se pitää sisällään eri kulmista ikkunaan kohdistetun vesisuihkutuksen. Vedenpaine on normaaleihin luonnonoloihin verrattuna huomattavasti korkeampi. Suihkutuksen päätyttyä ikkunan liikkuvien osien saumat tarkistetaan vuodoilta. Tarkkaan suunniteltu ja koottu tuote läpäisee testin helposti. Tarkastuksen jälkeen tuote kuivataan, puhdistetaan ja pakataan kuljetusta varten. Asiakas vastaanottaa tuotteet testattuina ja asennusvalmiina.