Venelasien suunnittelussa ja valmistuksessa on huomioitava hyvin vaihtelevat olosuhteet ja rasitustekijät. Vesitiiveys ja iskunkestävyys on venelaseissa ensisijaisen tärkeää. Alumiini kehysmateriaalina soveltuu erinomaisesti venelaseihin, kun tavoitteena on keveys, lujuus sekä korroosionkestävyys. Suunnitteluvaiheessa tarkkaan valikoiduilla materiaaleilla saavutetaan paras kokonaisuus. Kaikki tuotteet saapuvat asiakkaalle testattuna ja asennusvalmiina.

Veneiden tuotteita ovat tuulilasit, runkoikkunat, avattavat lasit sekä keskiovet. Lasit suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Valikoimissamme on useita erilaisia alumiiniprofiileja ja erimuotoisia laseja, joita yhdistämällä valmistamme asiakkaan tarvitsemat lasit.

 

Laaturatkaisut niin pieniin kuin isoihin veneisiin

Useiden asiakkaidemme kanssa yli kymmenen vuotta jatkunut yhteistyö on antanut meille loistavan näkemyksen veneteollisuuden lasitarpeista. Venelasien pitää kestää niin rajuja meriolosuhteita kuin suoria osumia. Avoveneiden tuulilasit poikkeavat myös muista ajoneuvoteollisuuden laseista käyttötarkoituksensa puolesta. Tuulilasien kehykset toimivat nimittäin lasin kiinnityksen lisäksi myös kaiteena sekä pressujen kiinnityspisteenä. Joustavan prosessimme ansiosta pystymme suunnittelemaan kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja kaiken kokoisiin veneisiin.

Referenssejä

Buster logo