Erikois- ja työkoneiden ikkunoiden suunnittelussa ja valmistuksessa otamme huomioon olosuhteet, jotka voivat olla hyvin pölyiset, meluisat ja vaativat. Valmistamamme avattavat ikkunat ovat vesitiiviitä, kestäviä ja toimintavarmoja. Huolellisella suunnittelulla ja tarkkaan valikoiduilla materiaaleilla voidaan taata hyvät ja turvalliset työskentelyolosuhteet vaativissakin kohteissa. Kaikki tuotteet saapuvat asiakkaalle testattuna ja asennusvalmiina.

Erikoiskoneiden tuotteita ovat kiinteät lasit, avattavat lasit ja suojalasit, jotka suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Valikoimissamme on useita erilaisia alumiiniprofiileja ja erimuotoisia laseja, joita yhdistämällä valmistamme asiakkaan tarvitsemat lasit.

Turvallisuus ja iskunkestävyys etusijalla

Työkoneissa ikkunoiden tärkein tehtävä on taata kuljettajan turvallisuus vaativissakin olosuhteissa. Ikkunat on tärkeä suunnitella niin, että paras mahdollinen näkyvyys työkohteeseen säilyy. Lisäksi ikkunoiden pitää kestää mahdolliset kiveniskut ja muut ulkopuolelta tulevat rasitukset hajoamatta. Kylmissä olosuhteissa on huomioitava myös sisätilojen lämmitys.

Referenssejä