Julkiseen liikenteeseen valmistettavia alumiinikehystettyjä lasituotteitamme käytetään mm. linja-autoissa, raitiovaunuissa, junissa ja muissa ajoneuvoissa ympäri Eurooppaa. Tuotteet valmistetaan aina tiiviin suunnitteluyhteistyön tuloksena, joka takaa lasien säännöstenmukaisuuden kohdemaassa. Kaikki tuotteet saapuvat asiakkaalle testattuna ja asennusvalmiina.

Julkisen liikenteen lasit

Julkisen liikenteen tuotteita ovat kiinteät lasit, avattavat lasit, kattoikkunat ja hätäpoistumistiet, jotka suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Valikoimissamme on useita erilaisia alumiiniprofiileja ja erimuotoisia laseja, joita yhdistämällä valmistamme asiakkaan tarvitsemat lasit.

Kulutusta ja aikaa kestävät tuotteet pääosassa

Julkisen liikenteen ajoneuvoissa erikoispiirteenä on erittäin tarkat vaatimukset liittyen turvallisuuteen ja kulutukseen. Kohdemaasta riippuen esimerkiksi hätäpoistumisteillä on vaihtelevia vaatimuksia, jotka on otettava huomioon heti suunnitteluprosessin alussa. Teemmekin siksi tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa varmistaaksemme tuotteiden sopivuuden. Lasien pitää myös kestää kulutusta ja ilkivaltaa mahdollisimman hyvin. Autamme asiakkaitamme mielellämme ikkunatuotteiden suunnittelussa, sopivan lasilaadun valitsemisessa, kehyksen suunnittelussa ja sopivan avaustavan valinnassa. Tuotantoprosessimme on hyvin joustava mahdollistaen niin suuret kuin pienetkin sarjat.

Referenssejä